Makala panikkede på første date: Gemte sin lort i sin håndtaske

- Før var jeg den lækre pige. Nu er jeg kendt som hende med lorten, skriver Twitter-brugeren Makala fra Canada, der har delt en beretning, som tager nettet med storm

Beretningen minder mest af alt om en vandrehistorie, men ikke desto mindre tager den i disse timer nettet med storm og er der hold i fortællingen må det være noget nær verdens mest akavede situation.

Det er Twitter-brugeren Makala fra Canada, der Tweeter under brugernavnet @_blotty - der har delt historien om en temmelig bizar første date.

Historien tager sin begyndelse, da Makala møder en fyr i supermarkedet og takker ja, da han inviterer hende med hjem. Her går hun på toilettet:

- Jeg er en selvsikker kvinde, så jeg havde det helt fint med at forrette min nødtørft på hans badeværelse. Det var dog en fejltagelse, hans toilet kunne ikke skylle ud, starter beretningen.

'Selvfølgelig gik jeg i panik og forsøgte at skylle lorten ud en million gange, men det gjorde det kun værre', skriver Makala i sin opdatering og konstaterer, at det gik op for hende, at hun havde opholdt sig på badeværelset mistænkeligt længe:

'Jeg ved ikke hvad der gik af mig, men pludselig vidste jeg præcis, hvad jeg skulle gøre. Jeg tog noget toilet papir og fjernede lorten fra toilettet. Da det var overstået vidste jeg ikke hvad jeg skulle gøre af den. Til slut gjorde jeg det eneste der var muligt - jeg pakkede den ind i papiret og lagde den i min taske'.

 

Makala fortsætter daten, der egentlig er ganske vellykket, men kan ikke tænke på andet end afføringen i hendes taske. Da hun får mulighed for det skriver hun til sin søster Tina på sms.

 

Der går dog flere nervepirrende timer før Makala får dæmpet nerverne:

'På et tidspunkt går han på badeværelset og jeg kan høre ham skylle ud. Jeg går ud fra at han har fikset toilettet. Lidt efter tager jeg min taske med ud på badeværelset, pakker lorten ud og beder til Gud. Det virkede. Toilettet skyller lorten ud og alting er ok', skriver den canadiske kvinde, der kommer med følgende opfordring til sine medsøster:

'Før var jeg hende den lækre. Nu er jeg kendt som hende med lorten. Seriøst - drik ikke kaffe før i skal på date. Det er bedre at være træt ned alternativerne', skriver Makala på sin Twitter-konto.

Den danske kendis Oliver Bjerrehuus har også prøvet en pinlig date, der involverede et uheld i bukserne - læs hans pinlige historie klik her.

 

 

 

12 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere