Mand bidt i penis af edderkop på offentligt toilet

En mand blev angiveligt bidt af en giftig edderkop, da han sad på toilettet

Den rødryggede edderkop er den mest giftige i hele Australien (Foto: Flickr)
Den rødryggede edderkop er den mest giftige i hele Australien (Foto: Flickr)

Noget nær enhver mands værste mareridt skete for en uheldig ung fyr i New South Wales, Australien, da en giftig edderkop bed ham i hans ædlere dele.

Det skriver Adelaide Now.

Uheldet skete inde i en offentlig toiletvogn omkring klokken ni i morges australsk tid i byen Kogarah, hvor en 21-årig mand blev bidt af en såkaldt rødrygget edderkop.

Den mest smertefulde edderkop
Ifølge Julian White, der er professor på et hospital i Adelaide, er det den mest smertefulde edderkop at blive bidt af i Australien.

- Et bid fra en rødrygget edderkop vil helt klart gøre patienten meget dårlig, men det er meget unormalt at dø, da vi har haft modgift i mere end 50 år, siger Julian White til avisen.

Selvom edderkoppen er livsfarlig, understreger Julian White, at et bid gør meget ondt. Symptomerne er udover smerterne, at man sveder, har svage muskler, får kvalme og kaster op.

- Du vil opleve smerte. Smerte, som giften ansporer i nerverne omkring biddet - sammen med hævelse og forhøjet blodtryk.

Rød og irriteret
Selvom en ambulance blev kaldt til stedet, sørgede manden selv for at transportere sig til hospitalet på trods af sine mange smerter.

- På en eller anden måde formåede han selv at skaffe alternativ transport til hospitalet, siger en talsmand for 'New South Wales Ambulance'.

Mandens tilstand er nu stabil, efter at han har fået modgift på hospitalet. Ifølge professor Julian White skal manden forvente at være rød og irriteret i flere dage.

49 kommentarer
Vis kommentarer