Mand faldt i søvn i affaldscontainer - vågnede i skraldebil

En engelsk mand slap uskadt fra episoden, hvor han havde fundet et alternativt sted at sove. Se ham slippe fri her

Se med her, da manden kommer ud fra skraldebilen

Se den ganske morsomme episode herover artiklen

En mand i den engelske by Workington fik en meget brat opvågning, efter han natten til fredag tilsyneladende havde valgt at lægge sig til at sove i noget så utraditionelt som en affaldscontainer.

Torsdag morgen blev affaldscontaineren tømt af de lokale renovationsarbejdere, og den sovende fyr blev tippet om bag i skraldebilen.

Køretøjets presseplade skubbede, ifølge newsandstar.co.uk, derefter manden helt ind bagerst i vognen, men heldigvis kom syvsoveren ikke til skade, og han var i stand til at banke efter hjælp fra bilens inderside.

Samfund Video går viralt: Mands tur ud med skraldet er det sjoveste du har set i dag

De overraskede renovationsarbejdere hørte bankelydene og tilkaldte straks brandvæsnet, der omkom til stedet klokken 6:50 engelsk tid.

- Vi formoder, at han sov helt nede på bunden af affaldscontaineren, fordi skraldemændene havde tjekket, at der ikke lå nogen i den, og den var fuld af pap, siger brandmanden Simon Rodger fra Cumbria Fire and Rescue Service ifølge newsandstar.co.uk.

Jordan Nicholson fra Workington overværede redningsaktionen, og han filmede hele herligheden, som du kan se lige herover artiklen.

- Følg lyset, bliver der sagt i videoen, før den skraldebils-fangede mand ses komme frem med et stort smil på læben og en tommelfinger i vejret.

Se den ganske morsomme episode herover artiklen

6 kommentarer
Vis kommentarer