Mand fandt tragisk julebrev fra barn på mark: Nu jagter han afsenderen

Et barn har forsøgt at sende et brev op i himlen med en ballon til sin afdøde far. Nu leder en mand efter barnet, så det kan få sine ønsker opfyldt

Se det rørende brev her. Foto: Privat
Se det rørende brev her. Foto: Privat

Et brev dateret 1. december 2016 blev fundet på en mark i Dunfermline i Skotland af Stewart McColl, der med det samme blev dybt berørt af beskeden.

Brevet sad fast på en blå ballon og ser ud til at være skrevet af et barn, der har en hjerteskærende besked til sin afdøde far.

Det skriver den lokale avis Dunfermline Press.

Der står i brevet:

'Hej far,

Skriver bare et brev for at fortælle dig, at jeg savner dig og fortælle dig nogle nyheder. Jeg er sikker på du ved, at jeg er i plejefamilie (grædende smiley). Fordi mor er syg og mit øre er tilstoppet fra mandag. I morgen tager vi af sted (grædende smiley). Jeg savner virkelig skolen og dig. Jeg ved, at du er oppe i himlen, men er du i sikkerhed? Nå ja, før jeg smutter, her er min drøm og min juleønskeliste.

Min drøm: er at du, min farmand, putter en seddel under min pude, som du har skrevet (smiley)'.

Barnet skriver også sin ønskeliste, som er flere fodboldting samt en rubiksterning og slutter af med at skrive: 'farvel far, jeg elsker dig'.

Stewart McColl har ved hjælp af Facebook forsøgt at finde frem til barnet og har nu også medvirket i flere artikler om sagen - indtil videre uden held.

Han vil gerne give barnet alle gaverne fra ønskesedlen og opfordrer derfor folk til at henvende sig, hvis de ved, hvem barnet er.

- Det her var bare for trist til at blive ignoreret. Jeg har aldrig gjort sådan noget her før, men det er virkelig en tragisk historie, så det ville være skønt at gøre noget for at hjælpe en person, som har det så svært, siger Stewart McColl til Dunfermline Press.

- Det er virkelig drømmen at finde personen, som skrev den her seddel. Det er en ret unik historie så forhåbentlig er der nogen, der ved noget, siger han.

41 kommentarer
Vis kommentarer