Mand havde sex med æsel: 'Put mig i fængsel'

En mand bad ligefrem retten om at blive smidt i fængsel for sine gerninger

Det var dette æsel, som manden havde sex med (Foto: Clark County Sheriff's Office)
Det var dette æsel, som manden havde sex med (Foto: Clark County Sheriff's Office)

En 21-årig mand fra staten Wisconsin i USA blev opdaget i og dømt for at have sex med et æsel, men kom ikke i fængsel for det. Det kunne han ikke leve med - og nu er han blevet spærret inde, som han ønskede sig. Det fremgår af retsudskriftet.

Tilbage i november tilstod manden, at han havde haft seksuel omgang med et hun-æsel tidligere i efteråret. Der var da heller ikke så meget at rafle om, for han blev taget 'med bukserne nede' af æslets ejer, da han arbejdede i en lade i Neillsville. Det skriver News-Herald Media.

Den aarhusianske socialdemokrat Dan Jørgensen har kåret stegflæsk som landets nationalret. I dag får han forbudt dyresex (Foto: Polfoto) Dansk politik - 21. apr. 2015 - kl. 12:13 Dyre-Dan får sin vilje: Dyresex officielt forbudt

Ustyrlige kønsdele
Manden undskyldte sig med, at 'hans kønsdele var ude af kontrol' og at han 'lod sig rive med' ifølge politirapporten.

Hans oprindelige dom lød på et års prøvetid, en mindre bøde og rådgivning for sit problem. Ifølge News-Herald Media vendte manden dog tilbage i retten 30. december 2015 og bad om at blive sendt i fængsel for sine gerninger, som ligesom i Danmark er ulovlige i USA.

Det ønske er nu blevet efterkommet, og manden har fået 30 dages fængsel. Det fremgår ikke offentligt, hvorfor manden ønskede at blive spærret inde.

Dan Jørgensen får ikke held til at stoppe de såkaldte zoofile med sit nyindførte forbud mod dyresex, mener 30-årige Peter. (PR-foto) Samfund - 22. apr. 2015 - kl. 15:24 Trodser forbud: Peter vil stadig dyrke dyresex

49 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere