Mand hopper ind til krokodillerne: - Jeg tror han var på stoffer

Manden slap fra den ulovlige indtrængen med skader på foden

Se overvågningsbåndet fra St. Augustine Alligator Farm her. Video: Kamera One

Da personalet i amerikanske St. Augustine Alligator Farm mødte på arbejde tirsdag, troede de først, at nogen havde lavet en forsinket Halloween-spøg.

I krokodillernes indhegning lå nemlig et par shorts og et par crocs, men da man kort efter opdagede en stor blodpøl, stod det klart, at noget var galt, og man kontaktede derfor politiet, skriver amerikanske Action News Jax.

Det svar alligatorparken i Florida modtog fra politiet, var til gengæld lige så uventet som fundet i krokodillernes indhegning, fortæller zoo-direktør John Brueggen.

- Jeg tror, vi allerede har gerningsmanden i varetægt. Vi har en, som fortalte os, at han var blevet bidt af en alligator, skulle en af have betjentene have sagt ifølge John Brueggen.

I løbet af natten havde politiet nemlig anholdt en mand ved navn Brandom Hatfield. Han blev anholdt kun iført boksershorts, indsmurt i blod og med bidemærker i foden i et nærliggende nabolag, efter en nabo havde anmeldt ham for at 'kravle langsomt og krybende' gennem hendes forhave. 

Et gennemsyn af parkens overvågningsbånd bakkede op om politiets teori, skulle det vise sig. På videoen ses en mand nemlig hoppe ned i krokodillernes indhegning efter at have brudt ind i alligatorparken. Her bliver han bidt i foden af en krokodille, men formår at slippe ud af indhegningen igen. Se overvågningsvideoen over artiklen.

Benægter alt
Selv benægtede Brandon Hatfield dog at have været i alligatorparken. Ifølge politirapporten skyldes biddet derimod, at 'en gammel mand havde en alligator i snor, og han (Hatfield, red.) havde været omringet af alligator-unger i den gamle mands garage', hvor den gamle mand skulle have 'fodret ham til alligatorerne'.

Brandon Hatfield er nu sigtet for indbrud, hærværk og overtrædelse af betingelserne for prøveløsladelse. At han ikke mistede foden, er ifølge politiet mere held end forstand. Hvad han ville i krokodillernes indhegning står til gengæld hen i det uvisse.

- Jeg tror han har været på en eller anden slags stoffer, vurderer John Brueggen, der oplyser, at alligatorparken har eksisteret i 125 år, men aldrig før har oplevet noget lignende.

I modsætning til Brandon Hatfield kom ingen af krokodillerne til skade, oplyser zoo-direktøren.

Folk forcerer jævnligt hegnet for at komme tættere på dyrene i zoo, dog med meget forskelligt udfald. Se flere eksempler herunder:

I september måned hoppede en ukendt mand ind til elefanterne i Københavns Zoo. Det kunne være endt grueligt galt, men han slap derfra uden skrammer. Video: ViralHog

Denne indiske mand fik i sin brandert lyst til at hilse på løverne helt tæt på. Det var han heldig at slippe godt fra.

Denne mand hoppede ind til en 621 kg tung isbjørn i KBH Zoo og slap med mindre skrammer. Læservideo

Hvad gør man, hvis man taber sin hat ned til tigrene? Man hopper da bare ned efter den, ligesom den canadiske kvinde i klippet her.

10 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere