Mand i bjørnekostume chikanerer bjørne

Myndighederne i Alaska jagter en mand, der har chikaneret en bjørn og dens to unger, mens de forsøgte at fange fisk i en flod

Der findes desværre ikke billeder af manden i bjørnekostumen. Her er et billede af en anden bjørn. (Foto: AP)
Der findes desværre ikke billeder af manden i bjørnekostumen. Her er et billede af en anden bjørn. (Foto: AP)

Politiet i Alaska, USA, jagter i øjeblikket en mand, der har begået en noget anderledes form for lovbrud. Mandag tog manden et bjørnekostume på, hvorefter han begyndte at chikanere en bjørnefamilie.

Familien forsøgte blot at spise laks i Chillkoot River, tæt ved byen Haines i Alaska, skriver Alaska Dispatch News.

Politiet ved fortsat ikke, hvad mandens motiv var.

Fanget på trappen
Bjørnen og dens to unger havde efterhånden fået et fast følge af fans ved en fisketrappen, hvor dyrefamilien normalt fandt de friske laks, som de er så glade for.

Se klippet i bunden af artiklen. (Video: NatGeo)
Se klippet i bunden af artiklen. (Video: NatGeo)

Men pludselig kunne publikum se, at en mand, som var klædt ud som en bjørn, begyndte at storme ind på fisketrappen. Den udklædte bjørnemand begyndte at hoppe og springe og kom helt tæt på bjørneungerne.

En medarbejder forsøgte at få manden i kostumet i sikkerhed, men manden nægtede at give sig selv tilkende. I stedet stak han af i sin bil, stadigvæk i fuld udklædning. Myndighederne har nummerpladen på mandens bil, og de leder nu efter gerningsmanden.

- Det er ikke første gang, at vi møder en mand i et bjørnekostume, siger politiets talsperson, Megan Peters.

Hun henviser til en ældre episode, hvor en mand i bjørnekostume blev arresteret på kamera i forbindelse med et reality tv-show, der fulgte politiet i Alaska og som nu er stoppet. Det klip kan du se herunder.

Video: NatGeo / Alaska State Troopers

25 kommentarer
Vis kommentarer