Mand skræmt fra vid og sans: Filmer 'spøgelse' i sin lejlighed

Efter flere mærkelige hændelser overvejer han nu at flytte

Se hvad Rusty Johnsons kamera filmede mens han ikke var hjemme.

Da amerikanske Rusty Johnson kom hjem og opdagede at flere ting var blevet flyttet rundt på, besluttede han sig for at komme til bunds i mysteriet ved at sætte et skjult kamera op næste gang han forlod sin lejlighed.

Hvad kameraet filmede mens han var væk skræmte ham i sådan en grad, at han nu overvejer at flytte, skriver Daily Mail.

'Det skræmte livet ud af mig at se det, jeg er sikkert paranoid, men det var som om man kunne mærke nogen eller noget, der kiggede på mig, skriver Rusty Johnson om optagelserne, hvor man blandt andet kan se en flaske der svæver og en stak papirer, der ryger på gulvet, angiveligt uden menneskelig indblanding. Se optagelserne i videoen over artiklen.

Mange der har set optagelserne mener dog at de er pivhamrende falske, og Rusty Johnson blot forsøger at skaffe sig lidt opmærksomhed.

Andre kommer dog med bud på hvilken type overnaturlig aktivitet det drejer sig om, og deler ud af gode råd om hvordan han kommer de onde ånder til livs.

Se optagelserne over artiklen og vurder selv om det spøger hos Rusty Johnson eller ej.

Spøgelsesvideoer af mere eller mindre tvivlsom karakter dukker op med jævne mellemrum. Her er det fra et angiveligt hjemsøgt hospital i Honduras.

Verden på vrangen - 2. maj. 2016 - kl. 20:11 Gisp! Skræmmende video fra hjemsøgt hospital

Og her bliver en stol væltet på en bar i Singapore, angiveligt af et spøgelse. Om spøgelset havde drukket inden vides ikke.

Verden på vrangen - 31. okt. 2015 - kl. 11:54 Skræmmende video: Gennemsigtigt 'barn' vælter en stol  

38 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere