Mand skydes med strømpistol: Fortsætter med at angribe politiet

Det er ved at gå helt galt, da en 34-årig mand angriber politiet med hammer

Se mand angribe politiet efter at være blevet skudt med strømpistol. (Kilde:Sussex Police)

Jamshid Piruz gik amok, da politiet i Sussex sidste år fik et opkald om en mand, der opførte sig mistænkeligt ved Langley Green i London.

Da betjentene dukkede op, kunne de ikke finde Piruz på adressen. Han havde gemt sig i en bygning, hvor han stod klar med en hammer. Og så startede den voldsomme situation, som ses i videoen.

Episoden udspillede sig den 7. januar 2016, men Jamshid Piruz er først blevet dømt den 13. januar i år. Nu står han til at ruske tremmer i over seks år ifølge Sussex Police.

Skudt med strømpistoler
Som det ses i videoen, bliver den 34-årige Jamshid skudt med to strømpistoler, men det får ikke den aggressive mand til at stoppe sine angreb.

Foto: Facebook Ferie - 17. jan. 2017 - kl. 10:55 Kæmpe hvidhaj få meter fra intetanende surfer

Særligt gik det udover betjent Stuart Young, der efterfølgende måtte en tur forbi det lokale hospital. Men ifølge Sussex Police, så var alle tilbage på arbejde hurtigt.

Det fik dog ikke politiet til at se med mildere øjne på sagen.

- Vi vil ikke tolerere voldelige handlinger rettet mod vore medarbejdere, og vi er forpligtede til at være robuste og forfølge gerningsmændene og bringe dem for retten, skriver Sussex Police på deres hjemmeside.

Se videoen øverst i artiklen, hvor mand angriber politiet med hammer

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere