Michelin-kok med ny ret: Den lækreste luft du kommer til at spise

En italiensk Michelin-kok har kastet sig ud i et nyt gastronomisk projekt. Han steger luft og serverer det med candyfloss

Se her, hvordan den mærkværdige ret bliver til. Video: Ruptly

Det lyder mærkeligt, men stegt luft er nu en delikatesse. Michelin-kokken Nicola Dinato har i hvert fald lanceret en, ifølge ham, yderst delikat omgang tilberedt luft.

Det skriver Ruptly.

Den stegte luft kommer til ved hjælp af en bund af tapioca, en længere hvileproces, en stegning på panden og en omhyggelig tilberedning i ovnen.

Ifølge den italienske kok Nicola Dinato er der et større symbolsk budskab med retten:

- Denne ret er en invitation til refleksion. Den skal gøre, at folk oplever et historisk øjeblik, hvor intethed bliver mere og mere vigtigt, siger Nicola Dinato abstrakt til Ruptly.

Retten kan fås på Restaurant Feva i den italienske by Castelfranco Veneto. Om rettens pris også er ren symbolsk, vides ikke.

I videoen øverst i artiklen kan du se og høre mere om, hvordan den stegte luft bliver til.

33 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere