Mistede sin penis som barn: Nu har 44-årig endelig mistet sin mødom

Det eneste det kræver nu, er bare et tryk på en testikel

Mohammed og sexarbejderen Charlotte, der endte med at tage hans mødom. (Foto: Phil Harris / Bulls)
Mohammed og sexarbejderen Charlotte, der endte med at tage hans mødom. (Foto: Phil Harris / Bulls)

Mohammed Abad, en 44-årig sikkerhedsvagt fra Edinburgh, overlevede heldigvis, da han som seks-årig blev kørt over og slæbt omkring 550 meter af en bil, efter at være faldet ud på vejen under en sneboldkamp.

Desværre stod Mohammad Abads penis ikke til at redde, og først mange år senere, i 2012, lykkedes det kirurger at skabe en ny tyve centimeter lang og velfungerende penis ved hjælp af hud fra den 44-åriges egen arm.

Det skriver britiske Mirror.

Mohammed Abads nye kønsdel er konstrueret på en måde, så to rør kan pustes op, når han trykker på en knap på sin ene testikel.

Det er gået flere år før for hans penis blev fuldt funktionsdygtig, men nu har Mohammed i en alder af 44, endelig fået lov til at prøve den af på andet end toiletbesøg.

Den 35-årige sexarbejder Charlotte fik lov til at indvige den oppustelige penis, og det gik godt, selv om parret oplevede lidt startproblemer den først nat.

- Det var frustrerende, men jeg har allerede ventet tyve år, så en dag mere gjorde ikke noget, siger Mohammed Abad til Mirror.

Aftenen efter fungerede alt som det skulle, og begge parter var meget tilfredse.

Charlotte tager normalt 1500 kroner i timen, men hun opkrævede ikke noget for oplevelsen med Mohammed.

- Det var en ære at blive spurgt (om hun ville have sex med ham red.), for ens første gang er et minde for livet, som man aldrig glemmer, siger hun til Mirror.

Ifølge Charlotte stod akten på i en time og tre kvarter, og hun var meget imponeret over Mohammeds udholdenhed.

Mohammed har tidligere været gift, men det var først på bryllupsnatten, at han fortalte sin kone, at han ikke havde nogen penis.

Ægteskabet holdt ikke, og siden har Mohammed ikke haft den store succes med kvinder.

Men den syv kvarter lange seance med Charlotte har givet ham blod på tanden, og han er nu klar til at gå i krig på dating-markedet.

Udholdenhed i sengen giver åbenbart masser af selvtillid. Og hvis Ekstra Bladets sexolog har heldigvis et par råd til, hvordan du holder længere.

Dem kan du læse her

26 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere