Model ydmyger sin forlovede: Jeg dater kun grimme mænd

Det må være træls at få at vide, at man er grim. Det må være endnu mere træls at få det at vide af sin forlovede

Den frække model blev råbt og skældt ud til et event hos paven, fordi hun havde upassende tøj på til eventet. Se hele seancen i indslaget foroven.

Hver mand sin smag!

I dette tilfælde en tårnhøj argentinsk kvinde og model, Vicky Xipolitakis, der kommer med friske udmeldinger, såsom at hun kun dater grimme mænd.

Udsagnet er måske i sig selv ikke så chokerende. Men det, der alligevel overrasker, er, at hun siger det foran sin forlovede i et stort argentinsk tv-interview. Det skriver The Mirror.

Et umage par
Den 30-årige model har i et stykke tid været kærester med politikeren Jose Ottavis. Et umage par som de argentinske medier har fuldt tæt. Jose Ottavis er en anerkendt politiker i Argentina, og Vicky Xipolitakis er en fræk model, der flere gange har chokeret de argentinske medier med topløse billeder og kontroversiel attitude.

Mange troede derfor ikke på, at forholdet ville holde, og det kom derfor som en overraskelse, da politikeren pludselig havde været nede på knæ.

De blev i den anledning inviteret til et interview i et Argentinsk tv-program, hvor politikeren i den grad blev ydmyget.

Da intervieweren spurgte ind til forholdet svarede Vicky Xipolitakis:

- Jeg dater kun grimme mænd.

flash - 7. feb. 2016 - kl. 13:53 Babe-alarm: Mænd savler over denne skønhed

Gjort til grin på nettet
Mange argentinere fandt interviewet hylende morsomt, og nyheden om det umage par nåede derfor hele verden rundt.

På de sociale medier bliver parret gjort til grin. Ikke alene på baggrund af hendes udtalelse på argentinsk tv men også på baggrund af højdeforskellen.

Vicky Xipolitakis er nemlig to hoveder højere end sin forlovede, og hun er ikke bange for at have tårnhøje hæle på.

Caroline og Julie kan godt klare tingene selv. (Foto: Anthon Unger) Paradise Hotel - 9. mar. 2016 - kl. 16:01 18-årige Caroline: Derfor onanerede jeg på tv

Hadet og elsket i Argentina
Den kontroversielle model er både hadet og elsket i Argentina. Hun har op til flere gange chokeret de argentinske medier med sin opførsel. Senest i juli sidste år hvor hun dukkede op til et event hos paven i noget upassende tøj.

Vicky Xipolitakis, der er kendt for sine enorme bryster, havde taget en stram lille trøje på, så man kunne se hendes brystvorter. Det skabte så meget røre, at de argentinske borgere begyndte at råbe ad den kontroversielle model, og vagterne var nødt til at fjerne hende fra området.

Det var dette tøj, som modellen havde på. Da hun deltog til et event hos paven
Det var dette tøj, som modellen havde på. Da hun deltog til et event hos paven
 

Den frække model blev råbt ad og skældt ud til et event hos paven, fordi hun havde upassende tøj på. Se hele episoden i indslaget øverst i artiklen

159 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere