Monica ville være verdens fedeste: Nu er hun blevet mor

29-årige Monica blev fodret af sin mand i forsøget på at blive verdens tykkeste kvinde

(Video: Barcroft)

29-årige Monica Riley fra Texas reklamerede for et par år siden med, at hun ville være verdens fedeste person. Hun ville være så stor, at hun slet ikke kunne bevæge sig.

Hun blev madet gennem en tragt med hjælp fra sin forlovede Sid, og i forsøget på at nå sit mål sørgede hun for at indtage 10.000 kalorier om dagen. Da hun var størst, vejede hun 317 kilo.

Men drømmen om at blive den største kvinde i verden blev hurtigt erstattet af ønsket om at starte en familie.

Efter to spontane aborter opdagede hun i marts 2017, at hun var gravid, og det blev begyndelsen på et nyt liv.

- Efter aborterne var jeg bange for, at noget ville gå galt, eller at hun ikke ville overleve. Jeg var rædselsslagen for at være glad eller at acceptere det faktum, at jeg var gravid, at jeg havde en baby inde i mig og at hun stadig voksede, siger Monica Riley til Barcroft ifølge The Sun.

For at give sin kommende datter en god start på livet besluttede Monica Riley sig for at starte en sundere livsstil. Ved hjælp af motion og en sund kost lykkedes det hende at tabe sig 76 kilo, mens hun var gravid.

Under graviditeten blev der ophobet for meget vand i Monica Rileys krop, og lægerne var derfor nødt til at foretage kejsersnit i uge 33.

 

Datteren Michelle blev født med fire huller i hjertet og havde svært ved at trække vejret. Efter to timer kunne hun dog selv trække vejret, og de små huller helede langsomt.

Efter seks uger på hospitalet fik hun lov til at komme hjem til sine forældre.

Siden datteren Michelle blev født, er det lykkedes Monica Riley at tabe sig yderligere 25 kilo.

- Jeg forstår ikke, at jeg endelig er mor. Det bedste jeg nogensinde har gjort var at droppe at blive madet med en tragt til fordel for at made (datteren, red.) med en flaske, siger hun til Barcroft ifølge The Sun.

96 kommentarer
Vis kommentarer