Monica ville være verdens fedeste: Nu er hun gravid og forsøger desperat at tabe sig

Den 28-årige kvindes mission om at blive det fedeste menneske i verden er sat på hold, efter hun er blevet gravid

Når Monica Riley er mæt, fortsætter hendes kæreste med at fodre hende gennem en tragt. Mød det usædvanlige par her. Video: Barcroft

Sidste år ramte hun overskrifterne verden over, da hun stod frem med sit ønske om at blive verdens fedeste. Hun ville simpelthen være så fed, at hun ikke kunne bevæge sig.

28-årige Monica Riley, som er fra Fort Worth i Texas, forklarede dengang, at det var en del af en seksuel fantasi, og hendes forlovede fodrede hende igennem en tragt.

Men det er altså slut nu, skriver blandt andre The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Barcroft
Foto: Barcroft
 

Parret venter nemlig barn, og eftersom de tidligere har aborteret to børn, har Monica altså valgt at opgive sin drøm om at blive den fedeste på kloden.

- På et tidspunkt ønskede jeg at være den største kvinde i verden. Jeg ville gerne være bundet til sengen, ubevægelig og stadig blive fodret yderligere, fortæller hun og fortsætter:

- Men nu er jeg gravid, og det var været en øjenåbner.

Fra 10.000 til 2000 kalorier om dagen
Derfor har den unge kvinde nu ændret sin livstil. Hvor hun før indtog over 10.000 kalorier om dagen, indtager hun nu kun 2000 kalorier gennem salater. Men overgangen har ikke været let.

- Kuren har været meget udfordrende. Der har været megen gråd og en del mentale udfordringer. Mad var en afhængighed for mig meget lig alkohol eller stoffer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ligeledes var hun bange for, at hendes forlovede, som tidligere var hendes såkaldte 'feeder', ikke længere ville finde hende atraktiv.

Nu er Monica 15 uger henne, og hun kæmper en desperat kamp for at tabe sig. Indtil videre har hun tabt næsten 89 kilo på ti uger.

Et vægttab, der skal sikre barnets overlevelse og opvækst:

- Jeg vil have muligheden for at være aktiv med mit barn. Jeg vil have muligheden for at stå op med ham eller hende og være involveret på alle måder. Det kan du ikke, hvis du er ubevægelig, fortæller Monica.

Læs også om Sarah, der lever af sin overvægt på trods af lægernes advarsel.

140 kommentarer
Vis kommentarer