Monster-rotte fundet i London

- Den var lige så stor som min kat og min hund lagt sammen, fortæller ingeniør Tony Smith, der fandt bæstet

Tony Smith viser den døde monster-rotte frem. (Foto: SWNS).
Tony Smith viser den døde monster-rotte frem. (Foto: SWNS).

England plages i disse år af en rotte invasion og bæsterne bliver større og større.

I dag er et foto af en kæmperotte gået viralt i England. Ophavsmanden, ingeniør Tony Smith, fortæller til Daily Mail, at han fandt rotten liggende død i en busk i nærheden af en legeplads, da han arbejdede på opførslen af en række lejligheder i området Hackney Downs i det østlige London.

- Det er den største rotte jeg nogensinde har set. Jeg har en kat og en terrier hund og rotten var lige så lang som dem begge tilsammen. Jeg vil anslå, at den var omkring en meter og tyve centimeter lang, forklarer 46-årige Tony Smith, der fik en kammerat til at fotografere fundet, inden de smed den i skraldespanden:

- Skraldespandende på pladsen stod åbne, så den lille fyr har haft en pænt god buffet at mæske sig i.  Vi tog et billede af den døde rotte - ellers ville ingen tro på hvor stor den var, fortæller Tony Smith til Daily Mail.

Eksperter har slået rottealarm i London fordi det ser ud til at rotterne er blevet immune overfor den gift der normalt lægges ud. Rotterne er desuden blevet større, fordi de har let adgang til kasserede madvarer i de engelske storbyer.

Også i Danmark er rotte-problemerne blev forværret de senere år.

Læs her historien om den engelske far der fandt en kæmpe-rotte i sin sovende søns seng. Rotten var ved at æde sønnens ansigt og den lille dreng endte på hospitalet.

 

146 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere