Mor beder MC-søn om at køre pænt: Gæt hvem der så påkører ham

Ingen kom til skade ved uheldet, som blev fanget på kamera. Se det herunder

Det ironiske uheld blev fanget på video. Se det her. (ViralHog)

Da amerikanske Jake Schoeppachs mor bad ham om at 'holde øje med idioter' ude på vejene, var det formentlig ikke hende selv hun hentydede til.

Ikke desto mindre endte hun med at stå tilbage som idioten, efter hun påkørte sin søns motorcykel mens han ventede på at lave et højresving, skriver amerikanske MYNorthWest.

Uheldet blev filmet af kameraet i Jake Schoeppachs hjelm, og i optagelserne ses det hvordan han lander på fødderne og slipper uden skrammer. Så heldigt slap hans Harley Davidson fra 2016 dog ikke, selvom skadernes omfang dog er ukendte.

Jake Schoeppach og hans mor skulle det samme sted hen, men Jake vidste ikke at hans mor kørte lige bag ham. Da han opdagede hvem der havde påkørt ham, røg der derfor et par finker af panden, og hans sprogbrug overfor sin mor har han efterfølgende hørt meget for.

- Jeg bliver kritiseret fra alle sider over hvordan jeg talte til min mor, men er du nogensinde blevet påkørt bagfra af din mor? Hvordan ville du reagere?, spørger Schoeppach retorisk.

Mange har dog bemærket at Jake Schoeppachs mor heller ikke holder sig tilbage når det gælder brugen af F-ordet, og ifølge ham selv har han det da heller ikke fra fremmede.

- Det er hende jeg har lært det af. Jeg elsker min mor. Alt var ok. Det man ikke så var, at jeg beroligede hende, gav hende et kram og sagde at jeg elsker hende.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere