Mor chokerer: Giver sex-tips til sine små sønner

- Alle kvinder er forskellige, du vil aldrig kunne mestre dem. Du vil nok aldrig kunne mestre én

Alle forældre skal på et tidspunkt sluge kamelen og tage snakken om blomsterne og bierne med deres børn.

Men den australske mor Constance Hall, der også tidligere har delt tips om 'forældre-sex', besluttede sig for at gøre samtalen lidt mere detaljeret, end de fleste andre forældre måske gør.

For i et brev til sine små sønner fortæller hun nemlig, hvad de skal huske at gøre, og hvad de absolut ikke må gøre, når de en dag har fundet den store kærlighed.

- Alle kvinder er forskellige, du vil aldrig kunne mestre dem. Du vil nok aldrig kunne mestre én, starter hun i et opslag på Facebook, hvorefter hun opridser fem punkter, som ifølge hende vil hjælpe sønnerne godt på vej.

Planen er, at børnene får brevet, når de bliver store. Og noget af det første de skal lære er at vise deres kærester, hvor glade de er for dem.

- Intet imponerer en kvinde mere end at vide, at hun bliver omtalt med respekt. Folk vil forsøge at overbevise dig om, at det bare er drenge-snak, men det er det ikke. At kalde hende tyk, afsløre intime detaljer eller at på nogen måde gøre grin med hende vil ikke gøre andet end at bestemme din egen ulykke, fastslår Constance Hall.

Vær ikke en 'pussy'
Det andet punkt, som drengene skal kunne håndtere, er noget så kvindeligt som menstruation.

- Du er her af mange grunde, men en stor bidragyder er, at kvinder menstruerer. Det er ikke ulækkert, det er ikke skræmmende. Køb tamponer og vask undertøjet. Vær ikke en 'pussy', når du har med en 'pussy' at gøre.

Og når nu vi er ved det punkt, understreger Constance Hall også, hvor vigtigt det er, at sønnerne kan tilfredsstille deres kærester.

- Kvinder har brug for mere end bare pik. Jeg vil ikke forlegne jer for meget, men vær kreativ og lad dig ikke gå på af, at simpel penetration ikke overvælder hende. Hun er ærlig, prøv hårdere, fortæller hun.

Giv slip
Constance Hall skriver samtidig, at hvis hun kan påvirke drengene bare en smule til at anstrenge sig over for pigerne, vil hun være en glad kvinde. Derfor overrasker det heller ikke, at hun opfordrer sine sønner til at huske at hylde deres kærester, når de engang har født børn.

- Deres passion og identitet bliver vadet hen over det minut, de føder. Glem ikke eller lad hende ikke glemme, hvem hun var, da hun mødte dig. Den skøre, kreative, sjæl-brændende eller mystisk generte, sexede kvinde, som hun var.

Men skulle kærligheden gå i stykker, mener Constance Hall også, at sønnerne skal lære, hvordan de giver slip igen.

- Du bliver nødt til at lade hende gå. Du kan være en komplet idiot omkring det, stalke hende, bitche om hende, true hende, eller du kan overgive dig. Ligegyldigt, hvor meget du elsker hende, er det hendes ret til at gå.

Som et allersidste råd skriver småbørnsmoderen:

- Sørg for hun ved, at hun kommer først. Hun er nummer et, hun er din stjerne.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen