Mor dræbte søn på grund af store ører

Mor dræbte 10-årig søn, fordi hun frygtede, at hans store ører ville ødelægge hans liv

En mors kærlighed til sine børn har ingen grænser, men en mor fra Tyrkiet gik dog forleden langt over stregen i sit angivelige forsøg på at beskytte sin 10-årige søn, som blev mobbet på grund af sine ører.

Moren, den 37-årige Nuray Sacan, arrangerede en kosmetisk operation til sønnen på Gazi Hospital i Tyrkiets hovedstad, Ankara, så han kunne få ørerne opereret mindre. Da hun efterfølgende ikke var tilfreds, besluttede hun sig for at dræbe ham, så han ikke ville blive mobbet mere. Det skriver Mirror.

Hun skal angiveligt have taget sønnen med ud på hospitalets badeværelse, hvor hun kvalte ham med sit halstørklæde. Hun stak efterfølgende af, men blev anholdt, da hun kørte sammen med en anden bil. Hun tilstod mordet i ambulancen på vejen tilbage til hospitalet.

- Begge hans ører var blevet endnu større efter operationen. Han blev meget grim. Han ville blive endnu mere til grin foran hans venner. Jeg gjorde det, fordi jeg ikke ville have, at han blev til grin, sagde Nuray Sacan til politiet efterfølgende, skriver Mirror.

- Jeg ville spare ham for et liv med smerte, hævdede hun.

Ifølge Mirror var chef-kirurgen på Gazi Hospital, Dr. Kadri Altok, forbløffet over hændelsen, da han følte, at moren var helt normal og ikke i nærheden af at være en trussel mod sin søn.

- Vi kan ikke forstå det. Drengens mor virkede ikke til at have nogle psykologiske problemer, og operationen forløb perfekt.

0 kommentarer
Vis kommentarer