Mor er forelsket i sin egen søn: Nu vil de giftes og have børn

Sønnen forlod sin kone, da han mødte sin biologiske mor efter 30 år

Parret står i dag frem i The New Day og fortæller deres historie (Foto: Privat)
Parret står i dag frem i The New Day og fortæller deres historie (Foto: Privat)

En opsigtsvækkende historie om en mor og en søn, der er faldet pladask for hinanden efter 30 års adskillelse, har taget engelske medier med storm.

Parret forsikrer dog, at deres 'fantastiske sexliv' ikke har noget med incest at gøre. Det skriver det nye magasin The New Day.

Den i dag 51-årige mor, Kim West, bortadopterede sin søn kort efter fødslen, da hun var 19 år gammel. I januar 2014 blev mor og søn dog genforenet, efter at sønnen sendte hende et brev om, at han gerne ville finde sine biologiske forældre.

Da Kim West og sønnen, 32-årige Ben Ford, mødte hinanden, klikkede de med det samme. Kim blev endda jaloux, når hun så sin søn sammen med sin hustru.

Hendes følelser var bestemt gengældt, og sønnen blev så forelsket i sin egen mor, at han forlod Victoria. Nu har parret været sammen i to år og bor i Michigan, hvor incest dog er ulovligt. De overvejer derfor at flytte.

Mor og søn insisterer på, at deres forhold ikke har noget med incest at gøre, men at det handler om 'genetisk seksuel tiltrækning'. De planlægger nu at blive gift og få børn sammen og er villige til at bruge en surrogatmor, hvis de ikke kan blive gravide på naturlig vis.

- Jeg ved folk vil sige, at vi er klamme, at vi burde kunne styre vores følelser, men når du bliver ramt af så opslugende en kærlighed vil du give alt op for den, du er nødt til at kæmpe for den, siger Kim West.

Sønnen forklarer, at han ikke ser sin mor som en mor, men som et seksuelt væsen.

En far og hans datter er endt i en lignende situation, og de kæmper for at få lov til at beholde deres incest-barn.

165 kommentarer
Vis kommentarer