Mor og datter fødte med 34 minutters mellemrum

En mor fødte sit femte barn - 34 minutter efter blev hun bedstemor

Mor og datter fødte på samme dag. (Foto: Tampa General Hospital)
Mor og datter fødte på samme dag. (Foto: Tampa General Hospital)

På et hospital i Tampa, USA, skete 19. februar der med 34 minutters mellemrum to mirakler. En mor og en datter fødte samme dag på stuer, der lå lige ved siden af hinanden. Det skriver newser.

Der er tale om den 37-årige mor Patram og hendes 20-årige datter Teranisha, som ved en tilfældighed fødte samme dag, på samme hospital, inden for samme time og på stuerne lige ved siden af hinanden.

For 37-årige Patram var datoen planlagt, da barnet skulle fødes ved kejsersnit. Den 20-årige datter skulle derimod først føde til marts, men fik veer aftenen inden d. 18. februar og fødte altså 34 minutter efter sin mor. Teranisha var førstegangsfødende og fødte en søn, Jerry, der nu deler fødselsdag med sin moster Rayna.

Aldrig set noget lignende
Dr. Atef Zakary fra hospitalet i Tampa fortæller, at han har oplevet omkring 14.000 fødsler.

- Men jeg har aldrig set en mor og en datter føde på den samme dag. Og i den er situation er det så tæt som man kan komme, siger han.

Begge mødre og babyer har det godt. De bor faktisk alle i samme hus, selvom datter Teranisha leder efter sit eget sted at bo.

- Når begge babyer ligger ved siden af hinanden, så ligner de virkelig hinanden meget, siger den 20-årige mor Teranisha.

- De er næsten tvillinger siger både nybagte mor og bedstemor Patram.

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere