Mor rædselsslagen over ultralydsbillede: Nu bliver baby kaldt ’ren ondskab’

Flere opfordrer vordende mor til at få en abort efter hendes uhyggelige skanningsbillede er gået viralt

Sharni Turners uhyggelige skanningsbillede går verden rundt. Foto: Privat
Sharni Turners uhyggelige skanningsbillede går verden rundt. Foto: Privat

’Min ultralydstekniker besluttede sig for at tage et billede af min babys ansigt forfra, og det var det mest skrækindjagende, jeg nogensinde har set i mit fucking liv’.

Sådan skriver australske Sharni Turner til et billede, hun i sidste måned valgte at dele på Twitter, og som siden da er gået viralt på det sociale medie.

Den vordende mor, der var gravid i 13. uge, da billedet blev taget, er nemlig ikke den eneste, der ikke reagerede med beundring ved synet af det ufødte barn, der på billedet ser ud til at have taget form af noget nærmest overnaturligt.

’Det her er gruopvækkende……………………….. Nu kan jeg ikke sove’, skriver en Twitter-bruger, mens en anden skriver, ’Jeg kan fortælle dig, at dit barn bliver ren ondskab’, ligesom flere ligefrem går så langt som til at opfordre Sharni Turner til at få en abort.

 

Men det ufødte barns pludselige internetberømthed og de mange knap så lykønskende kommentarer tager Sharni Turner tilsyneladende med ro For et par dage siden anvendte hun  det samme sociale medie til at afsløre barnets køn.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen