Mor tror datter tager stoffer - så går den pinlige sandhed op for hende

En sms-korrespondance mellem mor og datter er gået viralt, efter at datteren har lagt beskederne op på Twitter - se deres beskeder i galleriet over artiklen

Moderen fandt noget andet end en lommeregner (Foto: Ashley Banks/Privat)
Moderen fandt noget andet end en lommeregner (Foto: Ashley Banks/Privat)

En mor tog i den grad fejl af sin datter, da hun anklagede hende for at have euforiserende stoffer på værelset. Nu er den sjove misforståelse gået viralt, efter at datteren har delt deres SMS-korrespondance på Twitter.

Datteren Ashley Carol Banks fra Texas i USA bad sin mor kigge efter en lommeregner, og i sin søgen efter den fandt moderen noget helt andet. Nemlig en gennemsigtig pose med nogle farvestrålende kapsler, og det fik hende til at skrive noget af en SMS til Ashley.

- Ashley Carol jeg vil ikke have stoffer i mit hus. Kom hjem lige nu. Så snart din far kommer hjem fra Californien skal vi diskutere konsekvenserne for dig. Nu har du stuearrest og du får ikke lov til at forlade huset, kom hjem med det samme, lød det i beskeden fra moderen.

Put pillerne i vand
Ashley tog dog moderens besked med ophøjet ro og kunne ikke lade være med at grine. I stedet bad hun sin mor om at putte 'pillerne' i vand.

- Hvorfor, ville moderen vide.

- Gør det nu bare, lød svaret fra Ashley.

Da moderen følger sin datters gode råd, går sandheden op for hende, da kapslerne ændrer form i vandet. Der var blot tale om legetøjskapsler, der former sig til dinosaurere af skum, når de kommer i vand.

- Det er lige meget. Du behøver ikke at komme hjem, svarer moderen kort sammen med et billede af kapslerne, der nu var formet som dinosaurere.

Det var bare legetøj (Foto: Ashley Banks/Privat)
Det var bare legetøj (Foto: Ashley Banks/Privat)

Flere end 28.000 brugere har retweetet beskederne, og flere end 40.000 har liket dem.

1 af 4 Og så får Ashley stuearrest (Foto: Ashley Banks/Privat)
2 af 4 ...Men der var blot tale om nogle uskyldige dinosaurere (Foto: Ashley Banks/Privat)
3 af 4 Så Ashley fik ikke stuearrest alligevel (Foto: Ashley Banks/Privat)
4 af 4 Moderen fandt noget andet end en lommeregner (Foto: Ashley Banks/Privat)
71 kommentarer
Vis kommentarer