Mors bi-zarre graviditets-billede får tusindvis til at reagere

En 33-årig vordende mor til fire fik taget en række billeder af sin mave, som har fået mere end almindeligt meget opmærksomhed

Til hverdag arbejder 33-årige Emily Mueller som biavler på en gård i den amerikanske delstat Ohio.

Sammen med sin mand Ryan venter hun sig sit fjerde barn, og i den anledning besluttede hun sig for at få taget et lidt atypisk graviditets-foto. Udover at vise sin struttende mave frem ville hun nemlig gerne have foreviget sin passion for biavling.

Derfor kontaktede hun fotografen Kendrah Damis, for hvem hun poserede sammen med intet mindre end 20.000 bier, sværmende om den store mave.

For Emily Mueller har billederne en stor og vigtig symbolsk værdi.

- Bier repræsenterer liv og død. Vi har haft tre ufrivillige aborter, så disse billeder er dedikeret til livet og døden, til alle de børn, vi har fået, siger hun til det lokale medie Cleveland.com.

Fotografen har efterfølgende lagt de temmelig alternative graviditets-billeder op på Facebook, hvor tusindvis har reageret på opslaget. Over 10.000 har indtil videre delt opslaget, og lige så mange har kommenteret på dem. Kommentarerne spænder bredt fra imponerede hyldester til bekymrede Facebook-brugere, der eksempelvis pointerer, at stik fra en så stor mængde bier ville kunne få moren til at gå i anafylaktisk chok.

Men på den vordende mor til fire preller de mange negative kommentarer af. Hun fortæller til Fox 19, at hun har arbejdet med bier i fem år, og at hun desuden før sin foto-session havde søgt råd hos tre læger.

- Vi havde forberedt en hel masse bare for en sikkerheds skyld, hvis noget skulle gå galt, havde vi vidst, hvordan vi skulle håndtere det, forsikrer Emily Mueller, som kun blev stukket fire gange under fotograferingen. Fotografen blev ikke stukket en eneste gang.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen