Mors gravid-selfie går helt ’galt’: Kan du se, hvad det er?

Den 28-årige kvinde overså lige noget, da hun lagde et billede af sin mave på Facebook. Nu går billedet viralt

Noget helt andet end den voksende mave stjal billedet i en gravid mors bule-selfie. Modelfoto: Colourbox
Noget helt andet end den voksende mave stjal billedet i en gravid mors bule-selfie. Modelfoto: Colourbox

Det er nærmest en kunst at tage en god selfie til sine sociale medie-profiler. Lyset skal være i vinkel, vinklen skal være rigtig... og husk nu at tjekke baggrunden for pinlige genstande, du ikke vil have, dine venner skal se.

Det sidste måtte denne unge kvinde for eksempel indse, da hun sendte en selfie af sit nye hår til mor.

Og nu har endnu en kvinde opdaget, hvordan intentionen bag en selfie kan blive helt overset, hvis noget andet i billedet stjæler opmærksomheden og fortæller en helt anden og helt utilsigtet historie.

28-årige britiske Georgia Shortall er mor til en lille dreng og så er hun gravid. Forleden ville hun tage et billede i spejlet af sin voksende mave, så hun kunne fremvise udviklingen for sin veninde.

En brasiliansk kvinde tager en selfie med en død hval i baggrunden. Foto: AP Videnskab & teknik Tager du mange selfies? Så lider du af denne lidelse

Mens hun koncentrerede sig om det, løb hendes lille søn rundt og legede, og lige i det sekund, Georgia Shortall trykkede på kameraudløseren, løb knægten forbi lige bag hende.

Ved et pudsigt tilfælde betød det, at kun hans ben lige akkurat er synligt på morens selfie, og den er placeret på en måde, så det ved første øjekast er, ja.. let at blive forvirret over Georgia Shortalls egentlige køn.

Samfund Mødte op til afgangsbal i denne kjole: Nu lægges hun for had på nettet

’Når din søns ben… ændrer et billede’, skriver hun på Facebook, hvor hun trods den utilsigtede falliske forvirring har valgt at lægge billedet op.

’Jeg lagde ikke engang mærke til billedet. Jeg talte i telefon med min ven Toni, tog billedet, så på det og sendte det… Hun kiggede på det, mens hun var i telefonen og grinede og spurgte, hvad det var, jeg prøvede at vise hende’, fortæller den 28-årige vordende mor til to til britiske Metro.

58 kommentarer
Vis kommentarer