Motorcyklist rammer bil med høj fart - fortsætter på bilens bagsmæk

På mirakuløs vis slap en amerikansk motorcyklist med livet i behold efter et sammenstød med en bilist. Til sit store held landede motorcyklisten på bagsmækken af den kørende bil, som fortsatte ufortrødent et godt stykke vej

Et andet køretøj filmede episoden, hvor Seth Diechman rammer en bil med sin motorcykel og lander på bagsmækken. Video: Viralhog

En motorcyklist fra staten Washington i USA må i den grad føle, at nogen holder hånden over ham. I hvert fald var han helt usandsynligt heldig, da han tidligere på måneden blev involveret i et uheld med høj hastighed på en motorvej.

Med et sjældent set stunt, som du kan se i videoen herover, formåede han at klare sig ud af den farlige situation på mirakuløs vis.

Uheldet blev filmet fra hele to vinkler. Motorcyklisten havde selv et kamera monteret på sin hjelm. Og derudover fik en bagvedkørende lastbil også foreviget hele forløbet.

Her ses uheldet fra motorcyklistens eget kamera monteret på hjelmen. Video: Jukin Media

Lander på bagsmækken
På videoerne ses motorcyklisten køre ud på motorvejen. Efter lidt tid bliver lastbilen overhalet af en hurtigtkørende bil, der bremser hårdt op for en anden bil. Det lader til, at den hurtigtkørende bilists bremselys ikke virker, og efter kort tid banker motorcyklisten op bag i bilen for fuld fart.

Verden på vrangen - 1. dec. 2016 - kl. 07:58 Slipper godt fra MC-styrt - og får lygtepæl lige i hovedet

Den ødelagte motorcykel slides henover asfalten, mens motorcyklisten på mirakuløs vis formår at hænge fast på bilens bagsmæk.

Bilisten opdager tilsyneladende ikke, at han har fået en blind passager ombord, og han fortsætter et godt stykke vej, mens motorcyklist Seth Diechman forsøger at holde fast. Da bilisten omsider stopper op, er det en noget ophidset Seth Diechman, der går ham i møde, som det kan ses på videoen.

Ifølge det lokale medie KOMO News var bilisten beruset og kørte uden kørekort.

Her ses en anden motorcyklist, der laver vilde stunts - mens han bliver jagtet af politiet.

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere