Mystik om ulykkes-bro: Tør du køre her?

En bro i USA har det seneste år forårsaget adskillige voldsomme ulykker. Folk overser tilsyneladende et meget vigtigt skilt. Se videoen nedenfor

Det er med at orientere sig, når man kører på vejene - og i særdeleshed når man kører mod en forholdsvis lav bro.

Men det kniber tilsyneladende med orienteringen, når bilerne kommer mod Westwood bridge i Massachusetts. Broen er nemlig skyld i adskillige ulykker hvert år, og til trods for at der er skiltet med broens højde, tror flere trafikanter tilsyneladende, at de kan snige sig under, og det ender i nogle grimme uheld.

Politiet troede endelig, at de var kommet problemet med broen til livs, da der har været roligt omkring broen i nogle måneder, men for nogle uger siden gik det galt igen.

Se videoen i klippet ovenfor.

I 2013 besluttede politiet at sætte et kamera op, som filmede broen. Det var nemlig blevet et stort problem, at folk forulykkede med broen. Det er en gåde, hvorfor bilerne igen og igen overser skiltet, og nu har politiet i dén grad fået øjnene op for, hvor farlige broen er.

I 2014 skete der hele 15 uheld ved broen, og alene i år er tallet oppe på fire. Den seneste ulykke kan du se i starten af klippet ovenfor. I videoen kan du desuden se nogle af de andre uheld, som har været rigtig grimme.

Leo Hoban arbejder for politiet i Westwood, og han siger at broen i mange år har været et tilbagevendende problem, og at de i flere år er blevet kaldt ud til broen omkring en gang om måneden. Han har nu lavet en mappe med videoer af de forskellige ulykker på sin computer.

- Med al respekt så er det jo ren rutine nu, og folk kan godt lide lige at holde sig opdateret med dem, siger Leo Hoban til The Boston Globe.

Han understreger desuden, at ingen er kommet slemt til skade i de forskellige ulykker.

Hoban husker bedst ulykken med en lastbil, der troede, den kunne komme under. Den var lastet med hummere for mere end 600.000 kroner. Sammenstødet kan du se til sidst i indslaget ovenfor.

Lastbilen fyldt med hummere kører ind i broen.

De fire ulykker, der er sket i år, er langt lavere end gennemsnittet. Grunden til det lave antal ulykker er muligvis, at politiet har sat ekstra skilte og advarsler op ved broen i håb om, at de fanger bilisternes opmærksomhed.

29 kommentarer
Vis kommentarer