Mystisk lidelse: Mands ben vejer over 100 kg

Manden leder desperat efter en diagnose og en kur

Siden fødslen har indiske Arun Rajasingh lidt af en mystisk sygdom, der betyder at hans ben er hævet til fem gange normal størrelse og nu vejer over 100 kilo.

Den 34-årige inder har opsøgt utallige læger i Indien, men ingen af dem har været i stand til at forklare eller kurere hans hævede ben.

I stedet får Arun Rajasingh, som ifølge selvsamme læger kun burde have overlevet få uger efter fødslen, fysioterapi og medicin der hjælper med at reducere smerterne i det hævede ben.

- Lægerne forsker stadig i min lidelse, og de har ikke fundet en kur endnu. Jeg bliver følelsesladet og føler mig modløs nogle gange, men jeg har overhovedet ikke mistet håbet, fortæller den indiske ingeniør, som på grund af det enorme ben skal bruge hjælp til daglige gøremål som at få tøj på og gå i bad.

- Jeg har været ramt af den her lidelse siden min fødsel. Det har påvirket begge mine ben, men mit højre ben er virkelig slemt ramt, fortæller Arun Rajasingh, som trods den livslange lidelse ikke har opgivet at finde en kur. Derfor frosøger han nu at appellere læger overalt i verden.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg er nødt til at finde en løsning på den her tilstand. Jeg håber at nogen et eller andet sted har en løsning til mig, og det glæder jeg mig til, lyder det.

31 kommentarer
Vis kommentarer