Naboer frygtede for mystisk kvinde i sneen: Skyndte sig at ringe efter ambulance

Da ambulancen kom frem til stedet, opdagede de, at noget slet ikke var, som det så ud

Nogle borgerne fra Staffordshire, Storbritannien, fik sig noget af et chok, da de pludselig fik øje på en person, der sad på en bænk i en park.

Det havde sneet i området, og personen var dækket til af sne. Personen sad helt stille, og de frygtede derfor, at personen var i livsfare.

De kontaktede alarmcentralen og bad dem om at komme og se til personen på bænken. En ambulance kom dem straks til undsætning, og her fandt de hurtigt ud, at der ikke var noget, de kunne gøre.

Det viste sig heldigvis, at der var en logisk grund til, at personen sad helt stille - der var nemlig tale om statue.

Det skriver Birmingham Mail.

En af ambulancefolkene Katie Tudor synes, at det var en sød episode, og hun tog derfor et billede af den tilsneede statue og lagde det på Twitter.

- Opkald fra en borger, der var bekymret for en person, der sad på en bænk uden at røre sig og dækket til af sne. Heldigvis var det en statue, skriver hun.

Over for Birmingham Mail bekræfter en talsperson fra West Midlands Ambulance Service episoden.

- En person i en bil spottede en, de troede var en person, dækket til af sne, og ringede til os. En ambulance ankom med det samme, og vores hold var der i præcis et minut og et sekund, fortæller personen og fortsætter:

- Kvinden, der ringede til os havde gode intentioner, men det er uheldigt, at hun ikke først selv tjekkede, om det var en statue.

39 kommentarer
Vis kommentarer