Næsehorn amok: Bilister tvunget på flugt - i bakgear

Det tonstunge dyr har tilsyneladende et horn i siden på indiske bilister

Nej, vi er ikke på vej gennem en safaripark. Det havde bilisterne på en motorvej i den indiske provins Assam måske til gengæld ønsket sig, for så havde dyrene formentlig været mere under kontrol, end det var tilfældet for et vredt næsehorn.

Parlament-medarbejderen Debashish Goswami har således opfanget, hvordan dyret over et par kilometer forsøger at angribe de modkørende bilister, det møder.

Førerne af bilerne tvinges til både u-vendinger og sågar flugt i bakgear, da det grå monstrum for alvor kommer tæt på og op i fart.

Samfund Chokerende safaritur: Næsehorn angriber bilen

Goswami, der var så heldig at befinde sig i sin bil bag optøjerne, var på vej hjem fra hovedbyen Guwahati med sin kone, da han fik øje på næsehornet og begyndte at filme:

- At filme var en kalkuleret risiko, for jeg ved, at næsehorn har svært ved at vende rundt og nærmest ikke registrerer, hvad der sker bag dem, fortæller han til bureauet Caters.

Samfund Dyrlæge i chok: Se hvad der gemmer sig i hornet

Næsehornet var tilsyneladende blev skilt fra sin flok som følge af oversvømmelser i Kaziranga Nationalpark, et vildlivsreservat 30 kilometer derfra.

- Min kone var skrækslagen. Det var jeg også, men samtidig opstemt ved synet, fortæller inderen, der arbejder i det indiske parlament.

Se den vilde jagt i videoen øverst

5 kommentarer
Vis kommentarer