Næsehorns-unge født i forkert krop: Tror den er et lam

En video viser en herlig scene, hvor et næsehorn imiterer et lam

Her kan du se det sjove videoklip, hvor et næsehorn hopper rundt som et lam (video: Caters News)

Vi kender Disney-historien om Mads og Mikkel, men nu kan et usædvanligt venskab fra den eksotiske dyreverden nu opleves på internettet.

Samfund TV: Over 100 dyr reddet fra dyrplageri i zoo

Det tre måneder gamle næsehorn Gertjie er tilsyneladende blevet bedste venner med lammet 'Lammie' i Hoedspruit Endangered Species Centre i Pretoria i Sydafrika, der passer på truede dyreracer.

Gertjie er blevet så gode venner med Lammie, at den er begyndt at imitere dens adfærd. I videoen, som er blevet optaget af centrets personale, ses det tydeligt, hvordan næsehornet hopper rundt på samme måde som sin nye ven.

- Vi opdagede adfærden, da Gertjie og Lammie var oppe at køre, mens de legede, så begyndte de begge at hoppe rundt, siger Gretna Scheepers, der er chef i centret.

Sjældent har en sæl haft så drabeligt et blik (Foto: All Over) Samfund TV: Her overmander sæl gigant-blæksprutte

- De er bedste venner, de er sammen næsten 24/7 og gør alting sammen. Og de er begyndt at kopiere hinandens adfærd. For eksempel begyndte Lammie lege med bolden på samme måde som Gertjie, og hvis Gertjie sover, så lægger Lammie sig også til at sove, fortsætter hun.

Det tre måneder gamle næsehorn ankom til Hoedspruit Endangered Species Centre, da den blev fundet sammen med sin afdøde mor, som var blevet skudt af krybsskytter, som var på jagt efter dens dyrebare horn.

Ifølge Verdensnaturfonden (WWF) er der de sidste syv år sket en eksplosiv stigning i ulovlige drab på næsehorn. Organisationen anslår, at der hver dag dræbes tre næsehorn.

Verden på vrangen Forvirret får: Tror det er en hund


Det er ikke første gang, at et dyr er født i den forkerte krop. Denne video fra New Zealand viser også, hvordan et får tror, at den er en hund (video: YouTube)

0 kommentarer
Vis kommentarer