Narrede ven med ond joke: Her tager han grusom hævn

Efter norske Tom for nyligt valgte at vække sin ven Marius med en tændt motorsav, har Marius nu fået sin hævn ved at iscenesætte sin egen død. SE DEN VANVITTIGE SCENE HER

Se nordmanden Marius tage sin grusomme hævn på vennen Tom. (Privatvideo)

Tom fra Norge havde formentlig ikke forventet, at han ville slippe ustraffet fra at vække sin kammerat Marius med en tændt motorsav for halsen, men at dømme ud fra hans reaktion i videoen herover, tog Marius' hævn ham i mere end en forstand på sengen.

For at forstå bevæggrunden bag det grusomme omend velmente drilleri, skal man tilbage til juli måned. Her viste en viral video, hvordan Tom på ondeste vis filmer og forbereder en vækning af Marius, som er faldet i søvn i Toms bil.

Med tydelig tilfredshed og undertrykt latter får Tom listet sig om på passagersiden af bilen med en motorsav i hænderne. Her lister han døren op ved siden af den sovende Marius og efter et par hurtige forsøg tændt for motorsaven, som dermed kommer til at fungere som noget nær verdens mest ubehagelige vækkeur. Marius reaktion siger da også alt.

Se den første virale video af Toms motorsavs-vækning her:

Den nye video af Marius hævn, viser hvordan Tom bliver vækket af et drabeligt skrig i bedste gyser-stil. Efter et par fortumlede øjeblikke får han stavret ud af sengen, hvorefter han entrerer det, der ligner et bryggers.

Her har Marius forberedt den centrale scene i sin hævn. Uden at sige for meget er kodeordene 'blod', 'blod' og 'økse'.

Ud fra Toms reaktion af dømme må Marius være godt tilfreds med sin hævn. Til gengæld må den norske spilopmager formentlig også forberede sig på, at han skal til at kigge sig over skulderen fremover. For selv om regnskabet ret beset siger 1-1 nu, vil det ligne de to venner dårligt at stoppe de indbyrdes drillerier uden videre.

Vi ser frem til fortsættelsen, hvor det efter alt at dømme vil være Marius tur til igen at blive skræmt fra vid og sans.

25 kommentarer
Vis kommentarer