Nettet går amok: Kan du se hvad dette billede forestiller?

Nej, det er ikke en flagermus

Nettet klør sig skaldede i issen over dette billede - hvad forestiller det? (Foto: Savannah Root/Facebook)
Nettet klør sig skaldede i issen over dette billede - hvad forestiller det? (Foto: Savannah Root/Facebook)

Da Savannah Root fra Missouri gik forbi en mærkelig tegning, kunne hun ikke få øjnene fra det igen.

I en hel time stirrede hun på det og kunne slet ikke greje, hvad det skulle forestille. En rotte? En flagermus? En fugl? Eller måske bare sort krimskrams?

Først, da Savannahs mand Josh pegede det ud for hende, kunne hun se, at der faktisk var et helt bevidst og i virkeligheden ret tydeligt motiv i billedet.

Savannah Root har lagt billedet op på sin Facebook-profil, for at se, om har lige så svært som hende selv ved at se, hvad billedet forestiller. På under en uge er opslaget blevet delt over 6000 gange.

Har du stadig ikke luret, hvad billedet forestiller? Så klik videre i billedgalleriet over artiklen, hvor vi har givet dig en hjælpende hånd.

Et andet billede, som for nyligt gik viralt, fordi internetbrugerne fuldstændigt misforstod det, var billedet af denne familiestund.

Se også, om du kan lure, hvem der har bukserne på i denne familie.

1 af 2 En hjælpende hånd til dig, der ikke allerede har set, at billedet er en silhuet af en hatteklædt mand. Flere Facebook-brugere skriver, at det kan hjælpe at fokusere på den lyse del af tegningen. (Foto: Savannah Root/Facebook)
2 af 2 Nettet klør sig skaldede i issen over dette billede - hvad forestiller det? (Foto: Savannah Root/Facebook)
23 kommentarer
Vis kommentarer