Nøgen kvinde narrer betjent: Her stjæler hun politibilen

Jeg var høj på methamfetamin, underskylder den 31-årige kvinde sig. Se den besynderlige video her

Betjenten skulle nok være blevet på førersiden. (Video: Maricopa County Sheriff's Office)

I langt de fleste tilfælde offentliggør politiet overvågningsbilleder og andre optagelser med henblik på at finde frem til eftersøgte eller advare befolkningen mod at gøre som lovbryderne.

Det synes imidlertid ikke at være hensigten med videoen herover, der bedst af alt kan fremkalde et lille smil.

Der forestod et større oprydningsarbejde efter de mange sammenstød. Foto: Sisse Sølvsten Frentz 112 - 17. dec. 2016 - kl. 20:05 Vild julebrandert: Smadrede syv biler og skældte politiet ud

Kvinden, som kan ses heri, er nemlig pågrebet, og politiet lader til hverken at have brug for borgernes hjælp eller at advare dem mod at gøre noget lignende, da episoden hører nemlig til i kategorien for de mere sjældne.

- Jeg er blevet voldtaget
Vicepolitiinspektør Fransico Campillo var rykket ud til en tankstation, da han ifølge Maricopa County Sheriff's Office, som også har frigivet optagelserne, havde fået en anmeldelse om en 'afklædt kvinde'. På stedet blev han mødt af den 31-årige Lisa Luna, som traskede hvileløst rundt og i første omgang fortalte Campillo, at hun var blevet voldtaget.

Verden på vrangen - 6. jan. 2017 - kl. 09:22 Kørt ned af teenager: Her bliver hun slynget op i luften

Et alvorligt udsagn, som betjenten straks reagerede på ved at gå hente sin blok på bagsædet i bilens højre side. Hvad han tilsyneladende ikke i første omgang registrerer er, at Luna i mellemtiden ser sit snit til at hoppe ind på førersædet. Og da Campillo når tilbage til førerpladsen, kan han se den nøgne kvinde stikke af - i hans bil.

Var høj på stoffer
En forbipasserende bilist bevidnede episoden og var hurtig til at give Campillo et lift. Sammen satte de efter Luna, men ved mere end 100 kilometer i timen tabte de hende af syne og vendte derfor tilbage til tankstationen.

Luna blev dog senere pågrebet, da hun påkørte en anden bilist.

Hun har efterfølgende fortrudt sin påstand om at være blevet voldtaget og undskyldte sin optræden med, at hun var høj på methamfetamin og 'spice'.

Se den besynderlige episode øverst

22 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere