Nøgen kvinde sad overskrævs på tagtop i fire timer

Borgere i London fik sig én på opleveren, når de kiggede op mod et af byens tage i går

Det var en del af et kunstprojekt om kvindekroppen, der i går fik Poppy Jackson til at sætte sig overskrævs på en tagtop i London. (Foto: Twitter)
Det var en del af et kunstprojekt om kvindekroppen, der i går fik Poppy Jackson til at sætte sig overskrævs på en tagtop i London. (Foto: Twitter)

Borgere i det østlige London fik sig noget af et uventet syn i går, når de rettede blikket op mod et af byens tage.

Her havde en kvinde smidt alt sit kluns, og var kravlet op på en tagtop, hvor hun sad helt passivt i kulden i fire timer.

Twitter-brugeren Raquel Rodrigues var en af de første til at spotte den nøgne kvinde, som sad i hvad der lignede en meget lidt behagelig position, overskrævs på taget.

Senere har det ifølge Evening Standard vist sig, at den nøgne kvinde er en kunstner ved navn Poppy Jackson. Stuntet var en del af en kunstinstallation.

Poppy Jackson har tidligere været nævnt i medierne, da hun bad andre kvinder om at donere menstruationsblod til et andet projekt.

Se også: Mand mødte sin dobbeltgænger på fly – nu melder flere kloner sig på banen

- Jeg ved ikke, hvordan hun slap af sted med det. – hvis jeg rendte nøgen rundt, ville jeg blive arresteret, siger 29-årige Raquel, som lagde billeder af gårsdagens udsigt op på sin Twitter-profil, til Evening Standard.

Ifølge kunstnerens hjemmeside er hendes formål at ’skabe reaktionær kunst ved at udforske kvindekroppen som en autonom zone’.

87 kommentarer
Vis kommentarer