Nøgen transkønnet skaber trafik-kaos

Kvinden satte populært shopping-kvarter på den anden ende

Se det syn, der mødte folk i shopping-kvarteret Bukit Bintang onsdag formiddag. Video: Kamera One.

Flere bilister i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur havde svært ved at tro det syn, der onsdag formiddag mødte dem i det populære shopping-kvarter Bukit Bintang.

Her kravlede en transkønnet kvinde nemlig ud af en taxa, smed tøjet og begyndte at danse rundt, smide sig på jorden og kravle rundt på taget af adskillige biler, skriver Yahoo! News Malaysia.

Samfund Nej, nej nej: 10 kæmpe bommerter fra året der gik

Episoden blev filmet af adskillige øjenvidner, som intet gjorde for at stoppe eller hjælpe kvinden. I stedet dukkede politiet op og gav kvinden den hjælp, som hun havde brug for. Ifølge den lokale ordensmagt var der tale om en 'mental hændelse'.

Kvinden, der angiveligt er filippiner, er nu indlagt til behandling på et hospital i det muslimske lands hovedstad.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

En 39-årig russisk mand fik øgenavnet 'Fulde Tarzan', efter han i sommers smed alt tøjet og spiddede sig selv, da han hoppede over et hegn til en fest i byen Toljatti. Video: Newsflare.

Et ægtepar fik 'kaffen galt i halsen', da de kørte forbi en bilvask og fik øje på en nøgen mand, der i den grad blev vasket. Video: ViralHog.

Sadlen var forhåbentlig ekstra godt polstret, da flere hundrede mennesker steg nøgne på jernhesten under et årligt nøgen-cykelløb i London. Video: Crowdspark.

79 kommentarer
Vis kommentarer