Ny delikatesse: Fugleedderkop i din taco

I Mexico er det blevet en delikatesse at få kæmpeedderkopper i tacoen. Se den tvivlsomme taco her og hør, hvordan den bliver lavet

Se den specielle taco her. Video: Ruptly

Taranteller er ikke just noget, som danskerne forbinder med en delikat spise. Det gør de dog i Mexico.

På et gourmetmarked i Mexico City står Edith Torres nemlig og langer bløde tarantel-tacoer over disken.

Idéen til at putte de store edderkopper i tacoer opstod, da en udenlandsk kunde efterspurgte taranteller i stedet for skorpioner, som også bliver serveret.

Edith Torres undersøgte herefter mulighederne for en tarantel-taco og fandt en tarantelfarm i Veracruz, som lærte hende at tilberede de ottebenede kryb. Nu er de en del af menuen, og du kan få en tarantel-taco til godt 150 kroner. Det skriver Ruptly.

I videoen øverst i artiklen kan du se, hvordan tarantel-tacoen ser ud og høre, hvordan den bliver tilberedt.

 

 

45 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere