Ny verdensrekord: Æder 73 hotdogs på 10 minutter

Joey Chestnut forbedrer sin egen rekord under kvalifikation til hotdog-mesterskab. Se videoen herunder

Se Joey Chestnut forbedre sin egen rekord i hotdogs her. (Kamera One)

Der er lagt op til et brag af en ædekonkurrence, når de to sværvægtere Joey Chestnut og Matt Stonie den 4. juli tørner sammen i 2016-udgaven af den årlige Nathan’s Famous Hot Dog Eating Contest.

Sidste år vandt Stonie opgøret ved at fortære 62 hotdogs på ti minutter, hvilket var to mere end Chestnut kunne præstere.

Meget tyder dog på at Joey Chestnut har sat næsen op efter revanche i år. I hvert fald hvis man bedømmer ud fra hans præstation i kvalifikationen, som fandt sted lørdag.

Her satte Chestnut hele 73.5 hotdogs til livs på ti minutter, hvilket er en forbedring af hans egen 2013-verdensrekord på 69 hotdogs indenfor samme tidsrum.

- Ved at slå mig sidste år, har Matt vækket en sovende kæmpe. Nu kommer han til at betale prisen, lød det fra Joey Chestnut efter sejren i kvalifikationen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Joey Chestnut på vej mod sejren. Foto: Screendump fra video
Joey Chestnut på vej mod sejren. Foto: Screendump fra video
 

Også arrangøren af ædekonkurrencen, Nathan's Famous Hot Dogs, forventer et drabeligt opgør mellem Stonie og Chestnut. Som en optakt til opgøret har man blandt andet lavet nedenstående promo-video, der viser hvordan de to kombattanter træner:

Japanske Takeru Kobayashi kæmpede i årevis side om side med Joey Chestnut om verdensrekorden i hotdog-spisning. Kobayashi er dog faldet af på den med årene. Her bliver han slået af en lille hamster.

Verden på vrangen TV: Legendarisk ædedolk slået af hamster  

23 kommentarer
Vis kommentarer