Nybagt mor deler genialt trick: Sådan får du lukket bukserne

- Denne elastik er seriøst sagen, hvis du enten har været gravid, spist for mange brownies eller bare føler dig oppustet, lyder det fra 29-årige Anna

Foto: Privatbillede.
Foto: Privatbillede.

Langt de fleste gravide kvinder oplever, at de tager så meget på, at det kan være svært at passe sit normale tøj. Selv endda når barnet er født, kan der gå et stykke tid, før man kan klemme sig ned i de stramme bukser eller den tætsiddende kjole.

Men nu har en nybagt mor fundet det gyldne trick til, hvordan man lukker sine bukser - selv hvis de overflødige graviditetskilo endnu ikke er forsvundet.

29-årige Anna Saccone fra Storbritannien, der er blogger, er mor til tre små børn. For fire måneder siden fødte hun sit tredje barn, og hun er endnu ikke tilbage i samme form som før. Men det problem løser hun bare med en hårelastik.

Hun tager nemlig en hårelastik, laver en løkke med den i knappehullet og trækker derefter elastikken rundt om knappen. På den måde lykkedes det hende at lukke bukserne, selv om de var lige i det mindste.

'Fire måneder efter fødslen, og jeg kan endelig passe mine bukser... NOT! Men den her elastik er seriøst sagen, hvis du enten har været gravid, spist for mange brownies eller bare føler dig oppustet, skriver hun på Instagram.

Foto: Privatbillede.
Foto: Privatbillede.
 

Hun opfordrer samtidig sine halvanden million følgere til at være opmærksomme på, at alt ikke altid er, som det ser ud på de sociale medier.

'Jeg ville også gerne give et eksempel på, at alt, hvad I ser på Instagram, ikke nødvendigvis er rigtigt. Jeg mener: I skulle vide, hvor mange andre tricks jeg gemmer under mine løse toppe.

Opslaget er blevet liket mere end 70.000 gange, og de mange følgere roser hende nu for sin ærlighed.

'Anna, jeg elsker det her indlæg så meget. Jeg hader, hvordan så mange mødre virker til at have fantastiske kroppe og straks er tilbage i form, men jeg elsker, at du er så ærlig og bruger denne platform til at promovere den rigtige side af det at være forælder, være gravid og især tiden efter graviditeten, hvor vi alle er så sårbare, skriver brugeren Kayleigh Summers.

'Det her er genialt. Det gør jeg helt bestemt næste gang, jeg går amok i chokolade-småkager, skriver brugeren Holly B. Thompson.

Denne mors geniale trick bliver delt igen og igen: Sådan skal du faktisk bære barnestolen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen