Olding afslører sin hemmelighed: Ingen mænd og masser af slik

109-årige Nellie Wright afslører opskriften på et langt liv

109-årige Nellie Wright fejrede dagen med champagne og selvfølgelig en ordentlig skovlfuld jelly babies. (Foto: Polfoto).
109-årige Nellie Wright fejrede dagen med champagne og selvfølgelig en ordentlig skovlfuld jelly babies. (Foto: Polfoto).

Opskriften er simpel, men også temmelig overraskende:

- Jeg har holdt mig langt væk fra mænd hele mit liv og har aldrig haft nogen form for forhold til en mand. Det er min hemmelighed. Ingen mænd - og masser af slik. Jeg spiser en pakke jelly babies (klassisk vingummi produceret af Bassets - lanceret i 1919/red) om dagen, lyder den bramfri melding fra 109-årige Nellie Wright, der i anledning af sin fødselsdag, er blevet interviewet af The Yorkshire Post.

Den aldrende englænder fra Scarborough fejrede mærkedagen med et glas champagne og er - trods fraværet af intimt mandligt selskab - godt tilfreds med udbyttet af de mange år:

- Det har været en fest. Jeg har haft et vidunderligt liv, konstaterer Nellie Wright, der ikke er alene om at mene, at mænd er et opslidende bekendtskab.

Sidste år rundede skotske Jessie Gallan ligeledes 109 år og hun havde et godt råd til sine medsøstre. Gallan døde tre måneder efter denne udmelding, men hendes ord lever stadig på nettet.

 

18 kommentarer
Vis kommentarer