Ondt eller genialt? Sådan slipper du af med uvelkomne gæster

New Zealandsk energiselskab giver irriterende sælgere deres livs chok

Der findes mange måder at tackle irriterende sælgertyper på, hvad enten det drejer sig om de efterhånden sjældent sete dørsælgere, velgørenhedsindsamlere eller Jehovas Vidner.

Nogle vælger at lade som om de ikke er hjemme og andre sætter 'hunden bider'-skilte op, men det new zealandske energiselskab Energy Online har en helt tredje metode, som de demonstrerer i en ny reklamevideo.

I videoen, som du kan se over artiklen, har de installeret en ganske speciel dørbanker i døren. Den ligner en gammeldags uhyggelig dæmonhoved-dørbanker, men der er den forskel at den kommer til live og skræmmer folk fra vid og sans, når de banker på døren med den.

Se sælgerne blive skræmt i videoen over artiklen.

En levende dørbanker burde være nok til at jage selv de mest ihærdige sælgere på flugt, men hvis den ikke skulle klare opgaven, har folkene bag videoen en ekstra trumf klar i forhaven. Her er der nemlig en anden spøgefugl forklædt som en gotisk gargoyle-statue, der er klar til at jage folk det sidste stykke ud af haven, hvis det skulle blive nødvendigt.

Så hvis du er træt uvelkomne gæster skal du bare skære et hul i din dør, stikke ansigtet ind i dørhullet forklædt som dæmon, og så ellers bare vente på at folk banker på. God fornøjelse!

10 kommentarer
Vis kommentarer