På date i lighus: Måske den mest skræmmende Tinder-date nogensinde

Tinder-dates er ikke altid lige behagelige. Det oplevede Kaylee Kapital, da hendes date ville vise hende et lighus

Kaylee Kapital fra Canada fik sig en noget skræmmende oplevelse efter, at hun takkede ja til en tredje date med en halvfremmed mand fra Tinder. En oplevelse, som endnu står helt klar i hendes hukommelse og formentlig ikke bliver glemt lige foreløbig. Den fremmede mand, som Kaylee allerede havde været på to hyggelige og almindelige dates med forinden, viste sig pludselig fra en helt ny og skræmmende side.

Kaylee Kapital fortæller om hendes ubehagelige oplevelse på Tinder-date. Foto: Privat
Kaylee Kapital fortæller om hendes ubehagelige oplevelse på Tinder-date. Foto: Privat
 

Kaylee Kapital havde aftalt med manden fra Tinder at de skulle gå en tur på i parken, drikke drinks om aftenen og derefter besøge hans arbejde på hospitalet. Manden arbejdede som vagt på hospitalet og ville vise Kaylee rundt derinde. Men rundturen på hospitalet tog pludselig en uhyggelig drejning. Idéen med rundturen var ikke bare at se hospitalet og personalet. Det var for at vise hende hospitalets lighus.

Allerede på vej ned mod hospitalets halvmørke gange begyndte flere skræmmende scenarier at dukke op i Kaylees tanker. Inden Kaylee Kapital nåede at se sig om, stod hun pludselig i et halvmørkt koldt rum med en masse køleskabe omkring sig.

Kaylee Kapital fik bange aner for, om hun mon ville være den næste som lå i et af de køleskabe, fortæller hun i en video på hendes Youtubekanal.

Pludselig åbner han et køleskab og trækker en lille sød gammel dame ud og spørger Kaylee direkte: "Har du nogensinde set et lig før?"

Imens stod den halvfremmede mand og betragtede hendes reaktion på synet af liget foran hende. Kaylee Kapital blev straks skræmt og ville hurtigst muligt væk derfra. Det kom hun også - og i live.

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Der skete heldigvis ikke mere på daten, men Kaylee Kapital har dog ikke valgt at tage på endnu en date med den lig-fikserede mand fra Tinder.

Se Kaylee Kapital fortælle om sin uhyggelige date i toppen af artiklen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen