Papegøjer har hed sex: Så bryder den ene ud i kendt sang

Efter at to papegøjer havde haft sex, kunne den ikke simpelthen ikke dy sig for at fløjte en sang fra Disney-film. SE DEN SJOVE VIDEO HERUNDER

Se det sjove øjeblik, hvor den ene papegøje pludselig bryder ud i sang. Video: ViralHog

Nogle gange er man så glad, at man ikke kan holde en sang eller et lille fløjt tilbage. Det sker måske, når man har fået et nyt job, eller når man er nyforelsket. Eller måske når man føler sig rigtig værdsat af sine venner.

Men for disse to kakaduer - en papegøjeart - af racen 'nymfeparakit' var anledningen mere intim. Kort efter at de var færdige med at parre sig, kan den ene, der passende hedder 'Mr. Whistley' (Hr. fløjte på dansk, red.), slet ikke dy sig for at bryde ud i en lille sang.

Se også: Bjørnedyr har maraton-sex med hunnernes hoveder

Han synger faktisk på livet løs og vil slet ikke stoppe efter samlejet med hunnen, der hedder 'Buddhabird'. Og synes man, at sangen virker bekendt, så er det fordi, at den er med i Snehvide, hvor det også er fugle, der fløjter den.

Ejeren, der er fra Californien, fortæller ellers, at fuglen både kender Star Wars-temaet og lyden af en telefon. Men lige efter den intime omgang med hunnen, var det altså 'Whistle While You Work', som sangen oprindeligt hedder, der blev valgt.

Se også: Vild video: Fisk fryser til is midt i måltid

Se det fantastiske klip herover. Og bare rolig, deres samleje er ikke alt for eksplicit. Du kan høre sangen i Snehvide HER.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste i Verden på vrangen
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen