Par har sex på bakketop - de ved ikke der er live-kamera på!

Et kærestepar gav internetbrugere en ophidsende omgang live-underholdning, da de besluttede sig for at have sex på en bakketop. Parret vidste nemlig ikke, at der blev livestreamet fra netop det sted. Se det uheldige pars udskejelser her

Paraglide-fans fik sig lidt af en overraskelse torsdag formiddag foran computeren, da de i stedet for farverige svævende skærme blev mødt med synet af et nøgent kærestepar på et hvidt lagen.

Det nøgne par havde valgt at have sex på en tilsyneladende øde bakketop intetanende om, at der er sat et kamera op på netop dén bakke, så paraglide-entusiaster kan livestreame og se yndlingssporten hjemme i sofaen.

Men i stedet blev der altså serveret lidt al fresco lagengymnastik.

Episoden fandt sted i byen Tangara i det sydlige Brasilien.

Politiet sendte en patruljebil til stedet, da de begyndte at modtage sms'er og opkald om det udendørs-elskende par.

- De to politibetjente, der ankom til stedet, fandt parret helt nøgne, mens de havde sex ovenpå et hvidt lagen, fortæller Cesar Luiz Danuns fra politiet i Tangara til The Mirror.

- Parret blev bedt om at stoppe, og det gjorde de uden et ord. De blev bedt om at tage deres tøj på, inden de blev bragt med til politistationen.

Hvilke konsekvenser udendørs-elskoven har haft for det friske par, melder historien intet om.

Se de frække udfoldelser i det fri øverst i artiklen

I Rusland er der åbenbart også friske kærestepar. Den frække video herunder har kvinden lavet til sin kæreste på et olierafinaderi:

50 kommentarer
Vis kommentarer