Pendlere så død tyrannosaurus

PR stunt: Londons pendlere fik sig en usædvanlig oplevelse mandag morgen

(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Et syn, der mest præcist kan beskrives som en afdød tyrannosaurus rex, mødte mandag morgen pendlere i det sydlige London.

Mange briter lagde tidligt på dagen billeder på sociale medier, som Facebook, Twitter og Reddit, der viser en omkring 15 meter lang dinosaurus, med et blodbestænket hvidt lagen over sig, på ladet af en lastbil.

Dinoens hoved stak ud under lagnet bag på bilen, og fra siden kunne man se et ben stikke ud påsat noget, der ligner en ligseddel.

- Det var et bizart syn at se denne massive dinosaurus midt mellem alle busserne og cyklisterne. Du kunne se folk stoppede for at kigge en ekstra gang og en masse, der tog deres mobiltelefoner frem for at tage et billede, siger et øjenvidne til det britiske medie Mirror.

(Foto: Colourbox) Videnskab Kæmpe-dinosaur gør comeback

- Der var ingen klare tegn på, hvor den var på vej hen. Den lå bare bag på lastbilen pakket ind i hvidt lagen, siger vidnet.

Ifølge Mirror er der ingen oplysninger omkring, hvor dinosaurussen kommer fra.

PR stunt
Ser man nærmere på billederne, kan man dog se, at lastbilen har et klistermærke bag på, hvor der står 'National Geographic Channel'. Og det er nok ikke tilfældigt, at selv samme tv-kanal snart sender et program med en obduktion af en tyrannosaurus rex, som foregår ved hjælp af specialeffekter.

De 'rigtige' dinosaurer skal man tage til Bornholm for at lede efter. Da dinoerne levede, hang øen nemlig sammen med Polen og var en del af landjorden. (Foto: Ekstra Bladet) Samfund Sådan kan du finde en dinosaur i Danmark

Tyrannosaurus rex var en kødædende dinosaurus, som levede for mellem 65 og 65 millioner år siden. Den omkring otte ton tunge dinosaurus havde en bidstyrke, som er kraftigere end noget andet væsen, som nogensinde har levet på Jorden. Bidstyrken tilsvarer tre ton - omtrent samme vægt som en elefant.

Arkæologerne i Argentina har gjort et vildt forhistorisk fund. (Foto: Google Maps) Videnskab Kæmpe kødædende fugl fra fortiden fundet

1 af 2 (Foto: All Over)
2 af 2 (Foto: All Over)
19 kommentarer
Vis kommentarer