Pludselig begyndte nyfødt at stinke af fisk - så opdagede moren den klamme årsag

En nybagt mor og hele fødselsafdelingen kunne ikke begribe, hvorfor lille Lucy stank som et helt fiskemarked. Indtil en læge fandt svaret

Lille Lucy lugtede af fisk, da hun lige var blevet født. Modelfoto: Colourbox
Lille Lucy lugtede af fisk, da hun lige var blevet født. Modelfoto: Colourbox

Ah, findes der noget bedre end duften af et nyfødt barn?

Sådan tænker mange, der har oplevet at holde et lillebitte barn i favnen. Men det var ikke umiddelbart Cassie Hamers første tanke, da hun for fem år siden havde født sin datter Lucy.

Inde på hospitalsstuen begyndte der umiddelbart efter fødslen pludselig at lugte fælt af fisk.

- Hospitals-tallerkenerne var blevet ryddet væk, men alligevel var der en ram lugt af fiskefileter i rummet, skriver Cassie Hamer i et indlæg hos Kidspot.

Tun i armhulen
Til sidst tog hun tøjet af sin lille, nyfødte datter og gav hende et ordentligt snif, som afslørede, at ja – lugten stammede fra babyen.

- Hun lugtede som om, nogen havde smurt tun i hendes armhuler og efterladt det der til at gå i forrådnelse, skriver den ærlige mor, der straks gav barnet et bad.

Lige lidt hjalp det. Dagen efter stank Lucy atter som et helt fiskemarked.

Cassie Hamer blev ifølge sit Kidspot-skriv ved og ved med at forsøge at rengøre datteren. Men uden held. Til sidst blev flere jordemødre også involveret i den mystiske sag, men ingen kunne give et svar på, hvorfor det lille menneske stank af rådne havdyr.

Akne-behandling
Heldigvis – lige som Cassie Hamer skulle til at forlade hospitalet og tage hjem sammen med datteren – fandt en børnelæge frem til et svar efter som så mange andre efterhånden at have duftet til lille Lucy.

Lægen beordrede hende at bade datteren i Phisohex, som er en kemisk konstruktion, der også findes i ansigtsrense-servietter, og som bruges til at behandle akne.

- Lucy havde fanget sig en hudbakterie på sin tur ned gennem min skede, skriver Cassie Hamer.

- Så faktisk var det min skyld.

Altså konstaterede børnelægen ifølge moren, hvis datter Lucy i dag er fem år gammel, en vaginal bakterie, der havde givet den lille pige en fiskelignende odør. Og ganske rigtigt, efter bare ét enkelt bad i det anbefalede Phisohex, var fiskestanken forduftet.

Fem år gamle Emily har bryster og menstruation, og har udviklet en stærk kropslugt og bumser. Nu bliver hun tvunget gennem overgangsalderen.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Verden på vrangen
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen