Politibetjent suspenderet efter topløs selfie

Den mexicanske betjent, Nidia Garcia, var lidt for frisk i tjenestetiden

Nidia Garcia på patrulje. (Foto: Privat).
Nidia Garcia på patrulje. (Foto: Privat).

Som politibetjent skal man tjene samfundet, men den mexicanske betjent, Nidia Garcia, bidrog for nylig på en lidt for frisk måde.

På et tidspunkt da hun egentlig skulle patruljere i gaderne i Escobedo, sad Garcia i sin patruljebil, hvor hun snuppede en topløs selfie, som efterfølgende blev lagt på sociale medier.

Nida Garcia fik alt den opmærksomhed som hun tilsyneladende var på udkig efter. Få timer senere var billedet blevet delt af tusindvis af mennesker i Mexico og gik også viralt udenfor landets grænser.

Sådan ser betjenten - der er mor til to - normalt ud i arbejdstiden. (Foto: Privat).
Sådan ser betjenten - der er mor til to - normalt ud i arbejdstiden. (Foto: Privat).
 

Den udfordrende betjent, der er mor til to, er nu suspenderet og har beklaget sine udskejelser i tjenestetiden:

'Det var forkert af mig at tage et billede i arbejdstiden, mens jeg stadig var i uniform. Jeg undskylder dybt overfor justitsministeren og til mine overordnede for denne amoralske handling. Jeg væmmes ved den store skam, som jeg har bragt over min familie', skriver hun på Facebook.

En undersøgelse er iværksat og når resultatet foreligger vil det blive besluttet om Garcia bliver fyret for sin handling. Det vides endnu ikke om hun havde sat timer på kameraet, eller fået en anden til at tage billedet.

I USA fik en selfie konsekvenser for Gerod Roth. Han lagde en selfie på Facebook, hvor hans kollegas sorte søn stod i baggrunden. Det medførte racistiske kommentarer, som han selv kørte med på.

Man skal passe på med at vise bryster. Amerikanske Kendra Sunderland fik i år 2015 en bøde på 6700 danske kroner for at vise bryster på et universitetsbibliotek. Se videoen her:

 

164 kommentarer
Vis kommentarer