Populær tøjgigant sælger bukser med kæmpe balle-hul: 'Er de blevet sindssyge?'

'Hvem har godkendt dem?' spørger folk på de sociale medier

PR Foto: Pretty Little Thing
PR Foto: Pretty Little Thing

Huller i bukserne er så moderne i denne sæson, at det kan være svært at finde et par intakte jeans på hylderne i tøjforretningerne.

Hullerne plejer dog typisk at være placeret et sted midt på knæene eller på låret, så flere latterliggjorde dette nye jeans-mærke, da de lancerede et par jeans, der måske var gået lidt for vidt med at skabe luft til fashionistaernes pusselanker.

Og nu er den altså gal igen, for tøjgiganten Pretty Little Thing, der de seneste år er blevet et af de større navne inden for online-retailere, har nu lagt et nyt par jeans på de virtuelle hylder.

PR Foto: Pretty Little Thing
PR Foto: Pretty Little Thing
 

Bukserne har fået det lange, men passende navn ’Black Distressed Bum Rip High Waisted Skinny Jean’, og har vakt både røre og stor forvirring på de sociale medier.

Se bukserne, som også kan få i en lysere denim-variant, på Pretty Little Things hjemmeside her.

’Hvem har godkendt dem?’, spørger en bruger på Twitter, hvor flere ifølge Independent har kastet sig over online-tøjforhandleren med forargede kommentarer.

’Er de blevet sindssyge????’ skriver en bruger ved navn Bri eksempelvis, mens en anden forarget kommenterer at ’disse bukser er en skændsel.’

214 kommentarer
Vis kommentarer