Rapper skudt: Her er hans usædvanlige reaktion

Rapperen Teriq Royals reaktion på at blive skudramt var noget overraskende

De fleste kommer heldigvis aldrig til at opleve hvordan det er at blive skudt, men hvis de gjorde, ville de formentlig skynde sig at ringe efter en ambulance eller sætte kurs mod nærmeste hospital.

Sådan reagerede den amerikanske rapper Teriq Royal dog ikke, da han blev skudt i hovedet med hvad der ifølge ham selv var en AK47.

Det første rapperen fra det hårde LA-kvarter Compton gjorde, var nemlig at tænde for kameraet i sin telefon, og optage en selfie-video mens blodet fossede ud af hans hoved.

Se videoen over artiklen.

- Jeg er lige blevet skudt. Jeg er virkelig en rap-nigger nu, jeg er lige blevet skudt, siger Teriq Royal til kameraet i videoen, som er optaget umiddelbart efter skyderiet.

Ifølge rapperen selv var han ikke mål for skyderiet. Han befandt sig bare det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, hvilket resulterede i, at AK47-kugler fløj forbi om ørerne på ham.

Teriq Royal blev ramt i hovedet af tre splinter fra kuglerne, og derfor har han nu et livslangt minde om den dramatiske aften.

På sin Facebook-profil lagde han efterfølgende dette røntgenbillede op, hvor man tydeligt kan se de tre splinter i hans hoved:

'Jeg er heldig at opleve endnu en dag og RAPPE OM DET, skriver Teriq Royal på sin Facebook-profil.

 

35 kommentarer
Vis kommentarer