Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Rebekah afslørede utroskab og var klar til at slås - indtil hun opdagede en pinlig detalje

’Sig til, hvis du vil have mig til at slå ham’, skrev Rebekah til en ukendt pige, da hun så hendes kæreste med en anden. Sandheden var bare en helt anden

Foto: @jasmineRios5/Twitter
Foto: @jasmineRios5/Twitter

I sidste uge sad 19-årige Rebekah Pendley, der er studerende ved University of Texas i San Antonio, på biblioteket. Overfor hende sad en mand, hun kunne kende som kæresten til en anden ung kvinde, som hun følger på det sociale medie Twitter, Jasmine Rios. Ved siden af manden sad en kvinde, som ikke var Jasmine Rios.

Og så gjorde Rebekah Pendley noget, som de fleste kvinder, hvis mænd er utro, nok ville sætte pris på, at en anden gjorde for dem. Hun skrev en besked til Jasmine Rios.

’Jeg ved godt, at vi ikke kender hinanden, har bare fulgt hinanden på twitter et stykke tid. Jeg går også på UTSA (universitetet, red.) Men jeg har set en, jeg tror er din kæreste på biblioteket’, skrev hun til sin ukendte medstuderende, som efterfølgende har delt korrespondancen på Twitter.

Foto: @jasmineRios5/Twitter
Foto: @jasmineRios5/Twitter
 

’Han er sammen med en kæreste, og han er sådan ret røre-røre-agtig, og jeg vidste virkelig ikke, om jeg skulle skrive til dig eller hvordan jeg skulle sige det, men jeg er blevet bedraget før, og pige til pige, så ville jeg gerne have haft det at vide, skriver hun videre i beskeden, som hun slutter af med ’Sig til, hvis du vil have mig til at slå ham. Jeg er her et stykke tid.’

- Sekundet efter, at jeg havde skrevet til hende, skyndte jeg mig ovenpå, for jeg ville ikke have, at der skulle ske noget i offentligheden, siger Rebekah Pendley til Buzzfeed.

Ovenpå satte den 19-årige studine i en sofa og ventede på svar fra sin Twitter-bekendte. Det fik hun kort efter, men det var slet ikke det svar, hun havde forventet.

’Omg tak fordi du fortæller mig det, girl, men det der er ikke min kæreste! Han har en identisk tvilling’, lød svaret fra Jasmine Rios, som bagefter uddyber, at det er kærestens tvillingebror sammen med sin egen kæreste på billedet. Og takker Rebekah Pendley for at have hendes ryg.

Foto: @jasmineRios5/Twitter
Foto: @jasmineRios5/Twitter
 

’Jeg er så lettet, det fatter du slet ikke, jeg var klar til at slå løs’, svarer den unge utroskabs-skytsengel i samtalen, som på få dage er gået Twitter rundt og snart runder en kvart million likes på det sociale medie.

Foto: @jasmineRios5/Twitter
Foto: @jasmineRios5/Twitter
 

Overfor Buzzfeed siger hun, at hun dog nok ikke ville have sloges med den 21-årige fyr, men hun ville formentlig have konfronteret ham verbalt, hvis det havde vist sig, at hun havde været Jasmine Rios utro.

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen