Så har du set det: 10.000 stjernekastere tændt på én gang

Se ukrainers vilde fyrværkeri-eksperiment herunder

Se det vilde fyrværkeri-eksperiment her. (Video: Caters/SlivkiShow)

Hvad formålet var, står hen i det uvisse, men imponerende så det bestemt ud, da ukrainske Yuriy Yaniv samlede 10.000 stjernekastere i en solid metalspand, og antændte dem alle sammen på en gang.

De mange stjernekastere vejede til sammen over 50 kilo og ville have brændt i over to døgn hvis de var blevet antændt en af gangen, men i Yuriy Yanivs metalspand tog afbrændingen omkring 25 sekunder. Hvordan det så ud, kan du se i videoen over artiklen.

10.000 stjernekastere generer en stor mængde varme, og er derudover også voldsomt brandfarlige, så den 28-årige ukrainer havde derfor taget sine forholdsregler.

For det første havde han fundet et åbent, øde areal, og derudover medbragte han adskillige brandslukkere.

- Alt omkring videoen var ret farligt, så vi måtte være ekstremt forsigtige mens vi satte det hele op, fortæller Yuriy Yaniv, som tog benene på nakken så snart han havde antændt den første stjernekaster, der fungerede som lunte.

Yuriy var bange for at sætte ild til græsset, men det skulle vise sig at være et helt andet problem, der blev den største udfordring.

- Vejret viste sig at være det største problem. Vi måtte vente indtil vinden lagde sig, så stjernekasterne rent faktisk ville virke, og ikke blive blæst ud, lyder det.

Her er det en butiksåbning i Kina der bliver fejret med affyring af tusindvis af lynkinesere. (Video: Newsflare)

13 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere